LODAR | Industriele remote bedieningen

Logo LODAR in full colour

Leveringsoverzicht LODAR

Gedreven door de vraag naar draadloze bedieningen voor lieren richt Martin Skidmore Lodar op in 1987. De eerste Lodar werd voor het eerst geproduceerd in 1988 en is de geregistreerde merknaam voor de steeds grotere waaier van Radio Remote Controls, nu verkocht in de meeste landen over de hele wereld via een groeiend distributie netwerk.

Enginering en productie vindt plaats in het Verenigd Koninkrijk. Deze eigen “in huis” ontwikkeling is een garantie voor kwaliteit en dienstverlening die Lodar gebruikers in de diverse groeiende sectoren en markten verwachten. Wiegel distribueert de Lodar producten via haar dealers in met name Nederland, België en Duitsland. De draadloze bedieningen worden toegepast in onder andere de transport en logistiek sector, maritiem, agrarische en automotive sector. Voor andere landen ga naar Lodar.com.

De Lodar sets voorzien in een trend om elektrische-schakelingen te vereenvoudigen. Minder bedrading levert besparing voor productie en service. Lodar overzichtelijk, “No strings attached”.