Motion: voor het laden, lossen en/of verplaatsen met transportsystemen

MOTION

Met de pijler Motion ondersteunt Wiegel het efficiënt, veilig en snel laden, lossen en/of verplaatsen met transportsystemen. Hieronder een kort overzicht met diverse Motion-oplossingen.

Wiegel Motion icoon logo

Industriƫle radiografische handzenders

Radiografische besturingen

Met de radiografische besturingen van Lodar zijn de meeste industriële toepassingen eenvoudig op afstand te bedienen. Door middel van stootbestendige handzenders en compacte ontvangers zijn een veelheid aan taken met minder mensen toch veilig en snel uit te voeren. 

Warn lieren

Lieren, kranen & plateaus

Weet u al welk hijs- , trek- of hefmiddel u nodig heeft? Laadplateaus zijn perfect voor het efficiënt laden en lossen van goederen, maar voor het herpositioneren van zware lasten is een laadkraan of lier meestal een stuk praktischer. Wij helpen u graag bij de selectie.

B600 bulk compressor

Pompen & compressoren

Betrouwbare pompen en compressoren zijn bepalend bij het efficiënt laden en lossen van droge en natte lading in het bulkvervoer. Met een zorgvuldige montage en goed onderhoud zijn storingen te voorkomen, waardoor het maximale rendement te behalen is.


Hulpmiddelen

Rolzeilaandrijving

Rolzeilaandrijvingen

Met één druk op de knop is het zeil van zeilenwagens met een rolzeilaandrijving van Witech veilig op of neer te laten, terwijl onderweg het zeil atlijd mooi strak staat.

Veegmatten

Veegmatten

FOD Boss veegmatten passen achter vrijwel ieder voertuig en verwijderen zand, steentjes, bouten en moeren of stukjes beton probleemloos van zowel droge als natte ondergronden.

 

Hydrive hydraulische oliekoelers

Oliekoelers

Olie is op zijn best binnen een bepaald temperatuurbereik. Een oliekoeler voorkomt oververhitting, zodat het hydraulisch systeem optimaal blijft functioneren. 


Meer informatie?

Onze activiteiten zijn gericht op de vier pijlers motion, energy, visibility en support. Heeft u ook speciale wensen? Neem contact met ons op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken!