Federal Signal Vama | Optische en akoestische signalering

Logo Federal Signal Vama in full colour

Leveringsoverzicht FEDERAL SIGNAL

FEDERAL SIGNAL Amerika opgericht in 1901 is wereldwijd marktleider op het gebied van optische en akoestische signalering. De Federal organisatie is een gerespecteerde deelnemer en kent een stabiele notatie aan de grootste aandelen beurs van de wereld de NYSE.

Door de ruim 100 jaar ervaring vinden we Federal producten wereldwijd terug in diverse sectoren. Veel van de producten vinden hun weg in de de automotive markten (112 veiligheids diensten zoals brandweer, politie en ambulance.)maar ook geavanceerde producten voor de industriële em maritieme markten vinden we terug in het portfolio.

Om de Europese markten beter te bedienen is in 1992 een Europese productie faciliteit gebouwd in Barcelona - Spanje. Europese innovatie, productie en test mogelijkheden resulteerden in een leidende Europese rol met als resultaat hoogwaardige en betrouwbare waarschuwings uitrustingen. De producten van Federal zijn dan ook maatgevend voor de behoeftes en veranderingen in de Europese markt.

Het leveringsprogramma varieert van zwaailampen flitsers tot modulair opgebouwde, klant-specifieke lichtbalk en verlichtingssystemen.

Als distributeur levert WIEGEL TRANSPORT EQUIPMENT het totaal pakket van Federal Signal producten. De Federal producten zijn voor Wiegel een basis voor klant specifieke systeem oplossingen , opbouw en service op maat.

Downloads