Energy: voor mobiele stroomvoorzieningen

ENERGY

Met de pijler Energie ondersteunt Wiegel het opwekken, verdelen, omvormen en opslaan van elektrische energie. Onze specialisten zoeken graag voor u uit welk mobiel systeem het vermogen geeft dat u nodig heeft.

 

Wiegel Motion icoon logo

Mastervolt combi inverters

Power elektronica

Mobiele stroomvoorzieningen zorgen voor een stabiele en gecontroleerde spanning met een zuivere sinus. Het programma bestaat onder meer uit acculaders, DC-AC sinus omvormers, DC-DC omvormers, accu’s en bijbehorende accessoires. 

Wiegel dynawatt as groep

Compact generatoren

Een omvormer zet het vermogen van een door de voertuigmotor aangedreven generator systeem om in een 230V enkel fase wisselspanning. De compacte generatoren zijn ontwikkeld voor mobiele toepassingen zoals die in (lichte) bedrijfswagens. 

Wiegel Mastervolt Ondebouwgenerator

PTO generatoren

Voertuig gemonteerde onderbouw generatoren zijn bedoeld voor grotere (elektrische) vermogens en langdurige inzet. De 'Power Take-Off' aangedreven generatoren nemen geen laadruimte in beslag en passen op zowel lichte als zware bedrijfswagens.


Meer informatie?

Onze activiteiten zijn gericht op de vier pijlers motion, energy, visibility en support. Voor vragen omtrent de pijlers staan onze gespecialiseerde adviseurs klaar.