Nu ook distributeur Mouvex & Blackmer in Belgiƫ & Luxemburg

Met trots maken wij bekend dat wij per 1 januari 2024 het distributeurschap voor de merken Mouvex en Blackmer in België en Luxemburg hebben verkregen. Sinds 2011 verzorgen wij de distributie van beide merken in Nederland en vanaf 2014 ook in Duitsland. Momenteel distribueren wij Unibloc al in België en Luxemburg.

Veel voordelen

Ons nieuwe distributeurschap in België en Luxemburg levert klanten veel voordelen op. Zo hebben wij al sinds jaar en dag een vestiging in België. We zijn dus altijd dichtbij. Bovendien hebben wij nauwe samenwerkingen met truckdealers. We werken met grote voorraden onderdelen en componenten, wat klanten een grotere leveringszekerheid en dus meer bedrijfszekerheid oplevert. Tenslotte zijn wij geaccrediteerde MSP-partners van Mouvex en Blackmer. Dit betekent dat we onder auspiciën van de fabriek garantieclaims en reparaties kunnen afwikkelen.

Vaste servicepartner

Ook presenteren wij een nieuwe, vaste servicepartner: HYSS BV uit Ninove (B). Deze expert in hydraulische systemen en technische services is centraal in België gevestigd, waar zij u graag ontvangen voor advies, service, onderhoud en een kopje koffie.

 

Kim Ferson

Met de overgang van deze merken naar Wiegel introduceren wij ook onze nieuwe Countrymanager Kim Ferson. Kim heeft een brede technische achtergrond, zowel op het gebied van motorvoertuigen als in werktuigbouwkunde. Meest recent was hij Dealer Workshop Manager bij laadkranenexpert Hiab Benelux en verantwoordelijk voor België en Luxemburg.

Wij zien uit naar een prettige, langdurige en succesvolle samenwerking!

 

TWGLA000000_907