Nieuws

Tien treklier sets voor Modiforce

Voor Modiforce hebben wij 10 Warn ZEON 10-S treklier sets mogen leveren. Modiforce is specialist in het ombouwen van voertuigen en heeft voor het leger van Luxemburg 20 gloednieuwe Volkswagen Amarok voertuigen omgebouwd en geleverd. 

Het gaat hierbij om een lichtgewicht type Warn lier, gemonteerd op een Multimount draagbeugel. Groot voordeel van dit samenstel is dat er minder lieren nodig zijn dan het aantal voertuigen in de vloot.

Bovendien wordt de lier tijdens de rit achterin het voertuig meegenomen in een opbergbracket. Dit voorkomt overbelasting op de vooras. Pas op het moment dat de lier nodig is, bevestigd men deze op de voorzijde.

Deze Warn heeft een trekkracht van maar liefst 4.500 kg en is uitgevoerd met een synthetische lierkabel (Spydura). Dat is gebruiksvriendelijk en veilig voor zowel de gebruiker als omstanders.

De beschikbaarheid van de producten en componenten is wereldwijd een uitdaging vanwege de Covid-crisis. Met 9 van deze lierensets op eigen voorraad en een order voor 10 sets, hebben wij voor de klant gezocht binnen ons Europese netwerk en dat heeft geleid tot een succes! De sets konden voor de uitlevering van de voertuigen compleet geleverd worden.

Wij danken Modiforce voor hun vertrouwen en wensen het leger van Luxemburg vele veilige kilometers toe.

Warn ZEON 10-S treklier sets voor Modiforce