Nieuws

Nieuwe Mastervolt Lithium Ion batterij

Dat we innovatief bezig moeten zijn met de opwekking en opslag van (mobiele) elektriciteit is algemeen bekend. Want waar zijn we nog zonder? Deze nieuw ontwikkelde accu van Mastervolt is daarom iets waar we je graag over vertellen.

De MLI Ultra 12/1250 is een accu die het aanbod in Lithium Ion accu’s verder uitbreidt en verbetert. Door het gebruik van het beste lithium-ijzerfosfaat (LiFePO4) en de stevige, waterdichte behuizing is hij zelfs geschikt voor zware, extreme prestaties zoals hoge laad- en ontlaadstromen, vochtige omgevingen en mechanische schokken of trillingen.

Richard van Tol, technisch specialist bij Wiegel, vertelt: “Deze accu is zeer geschikt ter vervanging van een bestaande universele accu, maar ook als onderdeel van een uitgebreider energiesysteem. De compactheid is echt een pluspunt en een mooie toevoeging als kleinste variant in het Mastervolt MLI Lithium productaanbod. Daarnaast heeft de accu een geïntegreerde accumonitoring voor het uitlezen van de accustatus. En wanneer je de Ultra 12/1250 onderdeel maakt van een systeem kun je Masterbus Communicatie toevoegen zodat de diverse componenten met elkaar communiceren. Super gebruiksvriendelijk!

Features:

  • Weegt slechts 15 kg en meet 330 x 173 x 210 mm
  • Eén op één uitwisselbaar met een universele accu met een capaciteit van 85-90 Ah
  • Een lange levensduur, lichtgewicht, super compact én snel opladen
  • Verkrijgbaar in zowel 12V als 24V-modellen
  • Uitgerust met een Mastervolt Battery Management System


Het nieuwste model bekijken? We zijn deze week aanwezig op de beurs Transport Compleet in Gorinchem met het eerste demo model van de MLI Ultra 12/1250 accu. Je vindt ons op stand H140.

Bekijk hier de uitgebreide info: https://www.mastervolt.nl/nieuws/de-nieuwe-mli-ultra-1250-accu-voegt-zich-bij-het-lithium-ion-assortiment-van-mastervolt/