Nieuws

Lancering CombiMaster 3000 en SmartRemote Display

De CombiMaster 3000 lader/omvormer biedt een zorgeloze stroomoplossing, terwijl de SmartRemote voor een geavanceerde monitoring en management van het apparaat zorgt. 

CombiMaster 3000 

De CombiMaster 3000 lader/omvormer biedt een non-stop stroomvoorziening. Ideaal bij de onregelmatige stroomvoorzieningen van bijvoorbeeld jachten en campers. 

Ontworpen met een hoog voltampère- en piekvermogen om zelfs bij zware en complexe belastingen met gemak te kunnen starten. De elektronica is zo geconstrueerd dat deze ook functioneert tijdens veeleisende omstandigheden.

Het doorslaan van de hoofdzekering en stroomonderbrekingen behoren voortaan tot het verleden.

 

SmartRemote Display 

Het controleren van Mastervolt en CZone systemen is met de SmartRemote monitorings- en bedieningsdisplay heel eenvoudig. 

Zo simpel dat een handleiding overbodig is. Snel de accu’s checken, even de walstroomzekering instellen of de CombiMaster op standby zetten is voortaan zo voor mekaar.

Toepassingen variëren van boten en voertuigen tot stationaire systemen. Heel handig voor bijvoorbeeld recreatieve gebruikers die één systeem hebben dat gemonitord moet worden, zoals de CombiMaster 3000.

 

Lees hier meer over de twee nieuwe systemen