Been Hydrauliek servicepartner van Wiegel Bulk Solutions

Been Hydrauliek heeft een servicepartner-overeenkomst getekend met Wiegel Bulk Solutions. Als partner zal Been Hydrauliek onderhoud en reparaties uitvoeren aan Mouvex vloeistofcompressoren voor klanten in Noord-Nederland. Door deze samenwerking staat Wiegel voortaan nóg dichterbij haar klanten. 

Been Hydrauliek is gericht op aankoop, onderhoud, reparatie en keuring van hydraulische laad- en losmiddelen. Sinds 2018 is het bedrijf dealer voor Penny Hydraulics compacte autolaadkranen, voor lichte bedrijfswagens of aanhangers, uit het productprogramma van Wiegel Transport Equipment, een zusterbedrijf van Wiegel Bulk Solutions.

“We zijn erg blij met de uitbreiding van onze activiteiten. De producten en diensten die Wiegel Bulk Solutions levert sluiten naadloos bij ons bedrijf aan”, aldus Jan Johan Kamstra, de nieuwe eigenaar en directeur van Been Hydrauliek.

Samenwerking
Bedrijfsleider Joris Adelaar van Wiegel Bulk Solutions leerde Jan Johan Kamstra kennen op de vakbeurs Transport Compleet. Joris Adelaar: “Been Hydrauliek is al een aantal jaren een vertrouwde relatie van ons zusterbedrijf Wiegel Transport Equipment. Wij willen onze service sneller en dichterbij onze klant kunnen aanbieden. De aanstelling van Been als lokale servicepartner was voor ons een logische vervolgstap”. Voor alle Wiegel Bulk Solutions klanten uit Noord Nederland geldt dat zij voortaan bij Been Hydrauliek terecht kunnen. Doorrijden naar Moerdijk is niet meer nodig.

Servicepartner
De monteurs van Been Hydrauliek zijn door professionals van Wiegel Bulk Solutions opgeleid om Mouvex vloeistofcompressoren te kunnen onderhouden en repareren. Daarnaast liggen originele Mouvex onderdelen en compressoren op voorraad om de kans op ongewenste stilstand te minimaliseren. De communicatielijnen met Wiegel blijven te allen tijde kort. Kortom, door het servicepartnerschap met Been Hydrauliek zijn klanten uit Noord Nederland voortaan minder tijd én geld kwijt.
 

-------------------------------


Over Been Hydrauliek
Al meer dan vijftien jaar is Been Hydrauliek een gerenommeerde naam wanneer het gaat om nieuwbouw, onderhoud, reparatie en keuring van hydraulische laad- en losmiddelen zoals autolaadkranen en containersystemen. Het bedrijf is gevestigd in Groningen.

Over Wiegel Bulk Solutions
Met vestigingen in Nederland en Duitsland en partners in Europa is Wiegel Bulk Solutions de Europese specialist voor laad- en lossystemen voor bulk-transporteurs. Voor zowel droge bulkgoederen als alle vloeistoffen heeft Wiegel een technische oplossing voor trucks en/of trailers.
Het bedrijf is onderdeel van de Stokvis Group; een organisatie met 18 bedrijven op 24 locaties en ruim 400 medewerkers

 

 

Heeft u vragen of opmerkingen over dit persbericht dan kunt u contact opnemen met:
Marketing Stokvis Holding. – Stéphanie Dekker (s.dekker@stokvis.eu