Evenementen

Deelname aan de ExpoRIC op vliegveld Twente

De deuren gaan weer open! En wat zijn wij daar blij mee. Zo kan ook onze deelname aan de ExpoRIC beurs doorgaan. Dit event staat gepland op 18 en 19 mei, op het vliegveld Twente en richt zich op hulpverlening en o.a. mobiliteit. Een plek waar wij met trots onze trek- en hijsliersystemen, energievoorzieningen en zichtbaarheidsoplossingen laten zien.

Zo is een van de mooie innovaties het korfzichtcamera-systeem van Orlaco. Hiermee kan de brandweer op veilige afstand bluswerkzaamheden volgen vanaf de grond. Het systeem streamt live beelden via een beveiligde internetverbinding.

Deze camera is leverbaar met een Pan & Tilt zoomcamera of met een warmtebeeldcamera, waarmee je goed zicht hebt op de brandhaard. Onze ogen zien de rookontwikkeling maar de camera kijkt direct door de rook heen.

De camera’s zijn IP69K waterdicht en schok- en vibratiebestendig en presteren onder de meest zware omstandigheden!

Een ander scenario is wanneer zich in de nacht een ramp voltrekt, in een gebied zonder goede verlichting. De Wiegel Werkverlichting is ontworpen om in de juiste hoek het werkgebied te verlichten. Het systeem is gemaakt van robuust materiaal en kan tegen een stootje. En met signaalverlichting brengen we de omgeving op de hoogte van een gevaarlijke situatie of noodsituatie.

Lijkt het je interessant om de beurs te bezoeken? Vraag dan hier gratis toegangskaarten aan.

Wij kijken ernaar uit om je meer te mogen vertellen! Geen tijd om de beurs te bezoeken? Neem dan natuurlijk gerust contact met ons op.

Wiegel Werkverlichting

Deelname aan de ExpoRIC op vliegveld Twente is vandaag

  • 18 May 2022 - 19 May 2022
  • Vliegveld Twente
    Stand number E41

  • De organisator
  • Wiegel Transport Equipment
  • nl@wiegel.eu
  • +31(0)887865300
  • Bestel tickets