Intav | Voertuigverlichting

Leveringsoverzicht Intav

Ontstaan vanuit een familiebedrijf uit de buurt van Rome is INTAV sinds 1988, uitgegroeid tot een van de leidende Europese ondernemingen op het gebied van voertuigverlichting. Dankzij een ambitieus ontwikkelings- en investeringsprogramma slaagt INTAV er in steeds weer nieuwe producten op de markt te brengen. In veel gevallen lopen de producten vooruit op de concrete vraag in de markt, en hebben om die reden vaak unieke eigenschappen en kwaliteiten.

Om kwaliteit en ontwikkelingssnelheid te optimaliseren vindt ontwikkeling en productie volledig in Italië plaats. Het gehele proces van het maken van de mallen, thermovormen, spuitgieten, mechanische bewerkingen tot en met het aluminium coaten van de reflectoren en de eindmontage kan binnen het eigen bedrijf worden uitgevoerd. Daarnaast heeft het bedrijf een stringente kwaliteitscontrole op alle aspecten van de productie voor een 100% bedrijfszekerheid van de producten.

Naast signaal verlichting bestaat het INTAV programma uit zoeklichten, interieurverlichting, positieverlichting, maar ook complete montagesets voor voertuigen van verschillende fabrikanten en montagesets speciaal voor motorfietsen.

Logo leverancier Intav voertuigverlichting