Marktpijler support omtrent voertuigtechniek en bedrijfswagenuitrustingen

SUPPORT

Wiegel biedt met de pijlers Motion, Energy, Visibility en Support turnkey oplossingen. Als strategisch partner met vestigingen in Nederland, België en Duitsland staat Wiegel klaar om ondersteuning te verlenen waar en wanneer die nodig is.

Wiegel Support icoon logo

Weggewerkte hydraulische treklier in een MegaMAX diepbedoplegger

Servicepunt

Voor speciale toepassingen, vragen of advies staan onze adviseurs voor u klaar. Productspecialisten helpen graag bij de selectie van de juiste componentcombinatie. Dankzij specifieke productkennis en korte communicatielijnen met leveranciers kan Wiegel oplossingen adequaat ondersteunen.

CC10 Mouvex schottenpomp onder voertuig

Systeemintegratie

Dankzij onze ervaring, het brede assortiment en de eigen werkplaatsfaciliteiten bieden wij naast losse producten ook complete oplossingen aan. Als “system integrator” zorgen wij voor de juiste combinatie van componenten in een turnkey systeem dat volledig naar wens presteert.

Elektrisch systeem in brandweervoertuig

Maatwerk 

Waar nodig ontwikkelen wij nieuwe systemen of passen bestaande aan. De klantwens is leidend bij het ontwikkelen van nieuwe constructies. Met de productie- en engineering faciliteiten binnen de Stokvis organisatie is productontwikkeling volledig in eigen beheer uit te voeren.


Meer informatie?

Heeft u speciale werk en tansport gerelateerde vragen of wensen? Neem dan contact met ons op en bespreek de mogelijkheden met een van onze adviseurs.