Nieuws

De nieuwe Federal Signal Vama MPL300 serie

Federal Signal Vama presenteert de nieuwe MPL300 serie mini LED lichtbalk. De balk heeft een lichtspreiding van 360°. De vorm en intensiteit van de lichtbundel verbetert de veiligheid van voertuigen in actie. De mini lichtbalk kan eenvoudig en snel worden gemonteerd op bijna alle typen voertuigen.

Klein formaat en licht in gewicht

De lichtbalk heeft een breedte van slechts 297 mm. Door het compacte ontwerp kan deze lichtbalk moeiteloos ingepast worden op de meeste voertuigen. Daarnaast zorgt de geringe hoogte van 53 mm en de aerodynamische vorm voor een minimale luchtweerstand. Niet alleen klein en krachtig, maar ook goed voor het brandstofverbruik.  

Twee montage opties

De MPL300 serie mini lichtbalk heeft een permanente of magneet montage. De permanente versie wordt eenvoudig gemonteerd met een unieke éénpuntsbevestiging, waarbij de stroomkabeldoorvoer door het bevestigingspunt heen loopt.

De magnetische uitvoering maakt ook tijdelijke signalisatie mogelijk van bijvoorbeeld gestrande voertuigen en objecten. De lichtbalk wordt eenvoudig aangesloten met een krulsnoer met plug op een 12 Volt contactdoos.

R65 goedkeuring

De MPL300 serie voldoet aan de Europese R65 richtlijnen waarin de eisen van optische en akoestische signalen voor voertuigen zijn bepaald. Ook voldoet de lichtbalk aan de EMC richtlijn UN ECE R10.

Compacte veiligheid

De compacte MPL300 serie mini LED lichtbalk helpt bij het creëren van veiligere werksituaties. Dankzij de magnetische en permanente montageopties is de MPL300 serie mini LED lichtbalk geschikt voor een flexibele en veelzijdige inzet.

 

Via deze link vindt u meer lichtbalk opties: https://wiegel.eu/producten/signalisatie/lichtbalken

Ook kunt u het Federal Signal MPL300 productblad downloaden.