Nieuws

Nieuwe Mastervolt Amperian interface

Met de introductie van de geheel nieuw ontwikkelde Amperian interface kunnen Mastervolt Masterbus systemen nu ook op afstand worden gemonitord en beheerd. Met deze handige digitale assistent heeft u inzicht en controle vanaf iedere plek met een internetverbinding, waar ook ter wereld.

Beveiligde toegang

Het Amperian platform maakt weliswaar gebruik van zogenaamde ‘Internet of Things’ technologie, maar het beveiligde systeem is alleen te gebruiken met een persoonlijke account. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld uw  serviceorganisatie toegang geven bij eventuele problemen. De data van alle Masterbus apparaten wordt verstuurd over een goed beveiligde Ethernet of WiFi-verbinding. De logboek functie bewaart de notificaties in uw persoonlijke account.

Ontzorgen

Amperian monitort zelf de systeemstatus en zodra er iets mis is ontvangt u automatisch een e-mail melding. De melding kan een systeemwaarschuwing of een door uzelf voorgeprogrammeerde conditie of melding zijn. Met de Amperian interface hoeft u zich geen zorgen te maken over uw bedrijfsauto, camper of jacht. Verrassingen zoals een lege accu, tank, of niet ingestoken walstroomstekker behoren vanaf nu tot het verleden. 

Verbindingsmogelijkheden

Voor een goede werking van het systeem is een deugdelijke internetverbinding noodzakelijk. Dankzij diverse aansluitmogelijkheden is toegang op afstand tot het systeem eenvoudig mogelijk. Binnenkort komt er tevens een uitvoering met een geïntegreerde mobiele 3G/4G internetverbinding beschikbaar.

Remote beheer

De huidige versie van Amperian biedt e-mail notificaties naar de gebruiker of beheerder. De Master-Adjust webinterface maakt configuratie op afstand mogelijk. Doordat de settings op afstand aangepast kunnen worden, kunnen storingen aan Mastervolt systemen op afstand worden opgelost of de systeeminstellingen op afstand aangepast worden. De beschikbare tools worden voortdurend uitgebreid met nieuwe functies en mogelijkheden. Ook wordt er gewerkt aan de integratie van Amperian data in systemen van derden.

Uitstekend support product

Al met al is de Amperian interface een goede investering. Voortaan bent u altijd op de hoogte van de stand van zaken van uw systeem. Zo ontvangt u een melding als een systeemwaarschuwing of voorgeprogrammeerde drempelwaarde zich voordoet. Samen met de e-mail notificaties en het logboek zorgt de Amperian interface voor het veilige gevoel dat alles onder controle is. Mochten er onverhoopt problemen zijn, kunt u terugvallen op uw service organisatie voor online assistentie.