Nieuws

Orlaco zichtoplossingen voor hulpverlengingsvoertuigen

Wiegel Transport Equipment en haar medewerkers zijn trots op het erkende Orlaco partnerschap. Door de jarenlange samenwerking met Orlaco is er een nauwe band tussen de bedrijven. Zoals Orlaco vertrouwt op Wiegel, heeft Wiegel volledig vertrouwen in de Orlaco cameraoplossingen. Door de samenwerking naar een nog hoger niveau te brengen zal Wiegel naast de Onroad Truck markt, nu ook de Emergency Vehicle markt bedienen. 

De camera-monitor systemen voor brandweer, ambulance, politie en reddingsvoertuigen zijn er in een grote variëteit. Van een front- en achterzicht-systeem tot een oplossing met infrarood, radar, zoomcamera en warmtebeeld toepassingen. Deze oplossingen dragen bij tot onder andere:

  • de veiligheid in het verkeer verhogen voor de chauffeur en de andere verkeersdeelnemers,
  • een proces beter inzichtelijk maken voor een machine-operator,
  • een kraanmachinist helpen het werk te verbeteren. 

De kwaliteit van Orlaco gecombineerd met de voorraadpositie, technische kennis, advies en ondersteuning van Wiegel. Een uitstekende combinatie! Kiezen voor Orlaco betekent dat u bewust bezig bent met het voorkomen van ongelukken en het veiliger en prettiger werken, hetgeen zich vertaalt in minder schades, lager ziekteverzuim, minder tijdverlies en lagere verzekeringspremies. Zo bent u gegarandeerd van een optimaal functionerend kwaliteitsproduct en een veilige werkplek voor u en uw omgeving.

 

Tumbnail catalogus Orlaco Vision Solutions