Nieuws

Nieuwe Lodar compact ontvanger

Lodar presenteert een nieuwe compacte bedieningsset. Hiermee kunt u twee of vier functies op afstand bedienen. Denkend aan het snel en efficiënt op- en afspoelen van lieren of het besturen van andere industriële uitrustingen.

Eenvoudig toepasbaar

De compacte mini ontvangstkast is eenvoudig te installeren en te monteren. De electrakabel van de ontvanger wordt aangesloten op de relaiskast van de aan te sturen machine. De maximale te schakelen stroom is 3 Ampère op 12 of 24 Volt. Met de knoppen op de radiografische handzender kunt u de ontvanger signalen sturen. Met een bereik van 45 meter. Zo kan de aangesloten machine eenvoudig en veilig op afstand worden bestuurd.

Efficiënte bedieningsset

De mini bediening met mini ontvangstkast is verkrijgbaar met twee of vier functies. Dat is genoeg om een toepassing bijvoorbeeld te starten of te stoppen. De mini bedieningsversie is daardoor vooral geschikt voor eenvoudige besturingstoepassingen. De ontvangstkast schakelt doormiddel van FET. Bij behoefte aan meer functionaliteiten komen de reguliere zenders en ontvangers beter van pas.

Bescherming van de mini ontvanger

De mini ontvangstkast en handzender zijn IP67 beschermd. Dat betekent dat de ontvanger stofdicht is en een onderdompeling in water 30 minuten kan weerstaan.

Ideaal voor gebruik

Eenvoudig bij montage en gebruik, en geleverd als complete set. De Lodar mini set met standaard hoge IP beschermingsklasse is een betrouwbare en efficiënte manier om uw zaakjes op afstand te regelen. Ideaal voor gebruik bij mobiele en industriële toepassingen.

 

Bekijk alle ontvangstkasten en radiografische handzender via: https://wiegel.eu/producten/afstandsbedieningen

Daar kunt u specifieke productinformatie bekijken.